Døre og vinduer - renovering og udskiftning

Vil du gerne spare penge på varmeregningen? Vil du give et ansigtsløft til din facade og give din bolig et bedre helhedsindtryk?

Så bør du kontakte Tømrermester KJK for at få monteret nye og smukke døre og vinduer eller for at få de nuværende renoveret.

Vores arbejde med døre og vinduer

Vi arbejder med alle former for døre og vinduer i og omkring Fåborg, Ringe og Svendborg.

Vi hjælper dig gerne med at vælge og installere helt nye energibesparende vinduer og døre, men vi kan også hjælpe med at energioptimere og restaurere dine nuværende. Dette skåner miljøet og er en god investering for dig.

På sigt vil dine nye døre og vinduer nemlig kunne tjene sig selv hjem, da du med bedre isolering vil kunne spare mange penge på fremtidige varmeudgifter.

Vi har meget erfaring med at restaurere gamle vinduer og døre, og vi hjælper gerne med restaurering af bevaringsværdige gamle bygninger som kirker og huse med bindingsværk.

​Få et tilbud på nye vinduer og døre i dag

Uanset om du er interesseret i at få monteret nye døre og vinduer eller blot vil restaurere dine nuværende, så giver vi dig gerne et forslag til et uforpligtende tilbud, før du vælger, om du er interesseret eller ej.

Du kan altid kontakte os på telefon 27 62 37 17 eller på e-mail: kjk.krogh@gmail.com

 

Kontakt os

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.

Kontaktinformationer

Åbningstider

  • Mandag07:30-16:30
  • Tirsdag07:30-16:30
  • Onsdag07:30-16:30
  • Torsdag07:30-16:30
  • Fredag07:30-12:00