Nyt tag ved Tømrermester KJK

​Vil du gerne give nyt liv til din boligs udseende? Vil du forbedre isoleringsværdien og spare penge på varmeregningen?

Uanset hvad din årsag er til at få et nyt tag, så kan vi ved Tømrermester KJK hjælpe dig med en professionel løsning, der både glæder dig og din bolig i mange år fremover.

Vores arbejde med tag

Vi arbejder primært i Fåborg, Ringe og Svendborg, og vi lægger nyt tag både for private, erhverv og offentlige institutioner, så hvis du vil have hjælp fra erfarne og kompetente fagfolk med tagarbejde, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi foretager alt arbejde med tage og ikke kun opsætning af nyt tag. Vil du for eksempel have monteret en ny kvist eller en tagaltan i forbindelse med dit nye tag, kan vi også hjælpe med det.

Med et nyt tag kommer der mange nye muligheder, og du kan for eksempel også vælge at få løftet taget, så vi kan skabe en helt ny tagetage i dit hus.

​Et tag er en god investering, der kan få din bolig til at stige i værdi og samtidig gavne din økonomi i fremtiden, da du vil kunne spare penge på energiudgifterne med et nyt og bedre isoleret tag.

Har du ikke brug for nyt tag, men en renovering?

Udover at opsætte nye tage, så kan vi også hjælpe dig med at renovere dit nuværende tag. Vi kan foretage mindre reparationer af spær, tagrender eller lignende. Vi hjælper gerne i forbindelse med forsikringsskader.

Tilbud på udbedring af skaden gives.

Du kan kontakte os på telefon 27 62 37 17 eller på mail: kjk.krogh@gmail.com for mere information om lægning af et nyt tag og få en god pris.

 

Kontakt os

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.

Kontaktinformationer

Åbningstider

  • Mandag07:30-16:30
  • Tirsdag07:30-16:30
  • Onsdag07:30-16:30
  • Torsdag07:30-16:30
  • Fredag07:30-12:00