Renovering af kvalitetsbevidste fagfolk

​Vi er en to erfarne og kompetente fagfolk (Kenneth og Jørgen) med forskellige specialer. Derfor vil du kunne få hjælp med alle former for renovering hos os.

Forskellige former for renovering

Vi foretager renovering for både private, erhverv og offentlige institutioner i og omkring Fåborg, Ringe og Svendborg. Vi er et godt team, som dækker over en bred vifte af forskellige ekspertiser inden for tømrer- og snedkerarbejde og renovering.

Her er blot nogle af vores kompetencer inden for renovering og tømrer- og snedkerarbejde:

Uanset hvilken form for arbejde i forbindelse med renovering du vælger fra os, så sørger vi altid for at levere et solidt og kvalitetsbevidst stykke arbejde.

Hovedentreprise fra KJK Tømrermester

Er du interesseret i et nybyggeri, så kan vi også påtage os opgaven som din hovedentreprise og stå for hele opførelsen af dit nybyggeri enten alene eller i samarbejde med andre aktører.

Uanset om du skal have hjælp med en mindre eller større renovering, eller hvis du vil have realiseret dit næste byggeprojekt, så kan du trygt overlade opgaven til os.

For at få mere information eller for et uforpligtende tilbud kan du kontakte os på telefon 27 62 37 17 eller på e-mail: kjk.krogh@gmail.com.​

Kontakt os

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.

Kontaktinformationer

Åbningstider

  • Mandag07:30-16:30
  • Tirsdag07:30-16:30
  • Onsdag07:30-16:30
  • Torsdag07:30-16:30
  • Fredag07:30-12:00